Untitled Document

Biográfia

1981

Ez év januárjában született egy magyarországi kisvárosban, Tatán

1991
Zenei érdeklődésének köszönhetően alig 10 évesen beiratkozik a helyi zeneiskola rézfúvós tanszakára, ahol trombitát és kötelező zongorát tanul, a kiemelt fontosságú zeneelmélet mellett.
1993
A helyi zeneiskola 52 tagú zenekarával hollandiai turnén vesz részt. Az elkövetkezendő 6-8 évben számos kiemelkedő zenei eredményt ér el fúvós- és kamarazenekarával, és több országos és helyi versenyen indul szólóban.
1995 - 1999
Gimnáziumi éveit tölti, mellette folyamatosan foglalkozik a hangszeres zenével, de a trombita mellett a zenekarokban már tenorkürtön játszik.
1996
Egy zenei tábor alkalmával a tábortűz mellett beleszeret a gitározásba és elhatározza, hogy autodidakta módon elkezdi tanulni eme nemes hangszer. Először klasszikus, majd elektromos gitárt
1999

Ráébred, hogy elengedhetetlen fontosságú a hangszeres zenét tanártól tanulni, ezért 2004-ig bezárólag olyan neves tanárokhoz iratkozik be gitárt tanulni, mint Anand Mahangoe, Szekeres Tamás (OMEGA), Alapi István (EDDA).

2000
Megalapítja első rock-zenekarát Infinite Silence néven, melyben szólógitáros pozíciót tölt be. 3 éves fennállásuk alatt számos nagysikerű koncertet adtak, és egy országos rockzenekari tehetségkutatón különdíjat nyertek.
2003
A zenekar megjelenteti első kislemezét, mely iránt több külföldi hanglemezkiadó is nagy érdeklődést mutat.
2004

Magánéleti válság miatt a zenekar feloszlik, és Iosiss elfordul a zenétől. 2 év hallgatás következik.

2006

Max Demand zenei producer/Dj felkeresi egy közös  projekttel, mely az elektronikus zene és a klasszikus gitár fúzióját célozta meg. Iosiss feladata volt a már meglévő zenei alapra feljátszani egy gitárdallamot. Közös daluk, mely a Sabine címet viselte nagy sikert ért el a spanyolranglistákon. Ennek köszönhetően visszatér a zenéhez, és elhatározta, hogy saját zenei projektet hív életre IOSISS fantázianév alatt és zenéket ír, melyeket a közönségnek nem zenekarral, hanem mint Dj ad elő.
Még ebben az évben visszatér fúvószenekarához is, igaz már csak kisegítő tagként.

2007
A fúvószenekar részt vesz Lengyelországban egy nemzetközi fúvószenekari fesztiválon, ahol szép eredményeket érnek el.
2008

Ez év tavaszán Londonba költözik, ahol kisebb nagyobb klubokban vállal fellépést, és első önálló nagylemezének megjelenését készíti elő, mely a tervek szerint 2009 őszén  várható.

 

 

Webmaster: HolCam | ©2008 Dj. Iosiss, All Rights Reserved